top logo 2

Chcete vědět o všech novinkách jako první?


PRODEJNÍ VÝSTAVA RYBÁŘSKÝCH POTŘEB

podzim 2017

VÝSTAVIŠTĚ PRAHA - HOLEŠOVICE(Křížíkovy pavilony)

slide slide slide

Ochrana osobních údajů

1. Provozovatelem internetových stránek je fa. Česká rybářská akademie s.r.o., Gottliebova 40/I, 337 01 Rokycany, Česká republika, IČ: 280 21 282. Provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů.

2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.

3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.

4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

5. Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme pouze neveřejné osobní údaje. Neveřejné údaje slouží provozovateli pouze pro komunikaci.

6. Jak s osobními údaji nakládáme

a. Osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele.

b. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel internetových stránek ceskoslovenskyrybar.cz.

Velmi nám záleží na tom, abychom se nedopouštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím, odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem na adresu csr@crakademie.cz

PRO VYSTAVOVATELE



SOUTĚŽ - JSEM ČS RYBÁŘ

PRO NÁVŠTĚVNÍKY




OSTATNÍ

MISS Česko-Slovenská Rybářka 2016

© 2014 - 2018 Česká rybářská akademie s.r.o.